Power Storage particulier

Theuws Power Storage voor particulieren

Particuliere en klein-zakelijke markt kiezen voor energie zekerheid, willen of moeten verduurzamen en daarbij ook nog de wens om kosten te besparen. Door het variabel karakter van onze energiebronnen is het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen afname en productie. De oplossing hiervoor is onze TPS Smart Energy Controller, deze kan alle energie stromen monitoren en verbruikers slim schakelen.

Direct offerte aanvragen

Onze oplossing

Onze TPS Smart Energy Controller is een slimme verbinding tussen al je energieapparaten die rekening houdt met jouw voorkeuren zodat je automatisch maximale energie bespaart.

Het is een persoonlijke energiemanager die acties onderneemt zoals real-time aanpassingen op basis van zonne-energie, dynamische aansturing van batterij-systemen, laadpalen, warmtepompen en ander energieverslindende apparaten.

Het algoritme in onze innovatieve TPS Smart Energy Controller biedt een reeks energiebesparende functies, zoals op de EPEX-spotmarkt en onbalansmarkt profiteren van gunstige prijzen, de capaciteit van je laadpaal, begrenzen van je zonne-energie, laden en ontladen van je batterij. 

Bekijk demobord

Producten

Naast onze Theuws Power Storage Smart Energy Controller zijn onze Energie Opslag Systemen (thuisbatterijen) ontwikkeld voor klein- en grootschalige energieopslag. Voor elke situatie, klein of groot, binnen of buiten hebben we een passende betaalbare oplossing. We zorgen dat u baas wordt over uw eigen energie.

Heeft u al zonnepanelen? Afhankelijk van de situatie kunt u uw eigen omvormer in veel gevallen gewoon laten hangen en plaatsen wij een extra omvormer voor de accu's.

Onze werkwijze

Onze specialisten gaan eerst uw huidige situatie analyseren. Dit doen we aan de hand van de verbruiksgegevens, teruglever- en opwekgegevens (van uw zonnepanelen).

Zo krijgen we uw profiel in beeld en kunnen we u adviseren om bijvoorbeeld meer zonnepanelen te (laten) leggen en welke benodigde accucapaciteit voor uw situatie het beste is. Indien aan aanvullende voorwaarden is of kan worden voldaan zullen wij een vrijblijvende offerte toesturen.