Over ons
Techneuten, teamplayers, pioniers

Elektrotechniek. Daar begon het ooit mee in 1965. Van elektriciteit aanleggen en meterkasten installeren tot bedrading en schakelaars. De vraag naar het lokaal opwekken en opslaan van energie, daar wisten wij wel raad mee.

Het Nederlandse elektriciteitsnet is overbelast en energieprijzen schieten de pan uit. Alhoewel voor het opwekken van duurzame energie veel alternatieven zijn, blijft er één probleem; het opslaan van energie. Theuws Power Storage ontwerpt, realiseert en onderhoudt energieopslagsystemen voor particuliere woningen en bedrijfspanden. Wij helpen jou baas te worden over je eigen energie.

Familiebedrijf met een pioniershart

Moederorganisatie Theuws Techniek werd meer dan 55 jaar geleden opgericht door Frits en Mies Theuws. Zij waren de eerste pioniers. Altijd op zoek naar betere, duurzame oplossingen en nieuwe technieken. Dol op innoveren. En anderen daarin meekrijgen. Die drive is altijd onze kracht geweest. De oprichting van Theuws Power Storage kwam dan ook niet als verrassing.
Dat pionieren doen we als team. We zijn een echt familiebedrijf waar we leren van elkaar en jezelf continu ontwikkelen centraal staan. Waar techneuten, werkvoorbereiders en projectleiders enthousiast samenwerken aan de techniek van morgen.

Storage Specialist

Onze Sales Manager/Technisch Adviseur René Verouden is erkend Storage Specialist. Hij kan de klant informeren over energieopslagsystemen, welke doelen en oplossingen zijn er? Als gespecialiseerd adviseur bespreekt hij met de klant de verschillende oplossingen en maakt hij een Quick-scan / offerte. Als basisachtergrond heeft hij jarenlange en ruime kennis op het gebied van elektrotechnische installaties, verdeelinrichtingen en zonnepanelen installaties.