Pioniers in power

Vergader- en presentatiesystemen
Professioneel, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar

Aangewakkerd door Covid zijn we met z’n allen meer gaan thuiswerken. Online vergaderen, samenwerken en presentaties geven is het nieuwe normaal. Dat vraagt naast een snel en betrouwbaar netwerk ook om krachtige, gebruiksvriendelijke tools.

In onze zoektocht naar een professionele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing zijn we uitgekomen bij Atlona. Een voorbeeld van Atlona’s geavanceerde technologie zijn de live streams van het Eurovisie Songfestival in Ahoy, Rotterdam. In 22 landen werden beeld en geluid gestreamd over het Atlona systeem.

Direct offerte aanvragen

Met één druk op de knop wereldwijd samenwerken

Ditzelfde systeem kunnen wij - op kleinere schaal - ook installeren in uw vergaderruimtes. Monitor, camera, microfoon en luidsprekers zijn dan via een kastje met elkaar verbonden. En met één druk op de knop start u moeiteloos uw Microsoft® Teams® of Zoom meeting.

CAAP Panduit Certified Atlona Advanced Partner 

Theuws Techniek mag zich als eerste installateur van Europa CAAP Panduit Certified Atlona Advanced Partner noemen. U kunt er dus zeker van zijn dat u met ons altijd een state of the art oplossing krijgt. Een oplossing die betrouwbaar, professioneel en gebruiksvriendelijk is.