Pioniers in power

Datanetwerken
Betrouwbaar, snel en veilig

De wereld digitaliseert razendsnel. Beschikken over een snel, betrouwbaar en veilig datanetwerk is daarom belangrijker dan ooit. Zo’n netwerk aanleggen is specialistenwerk. Werk waar onze ogen van gaan glinsteren. Als ervaren partner zorgen we dat uw datanetwerk klaar is voor de toekomst.

Direct offerte aanvragen

Datanetwerk op maat

Glasvezel, CAT6A patchkabels, UTP-aansluitingen, patchkasten, switches, serverracks. Wij weten als geen ander wat er nodig is voor een hoogwaardig datanetwerk dat is afgestemd op uw netwerkbehoeften.

Die behoeften brengen we eerst in kaart, net als het pand. Zodat we weten waaraan uw netwerk moet voldoen en waarmee we rekening moeten houden bij de installatie. Uiteraard mag u daarbij rekenen op ons deskundige advies.

Van ontwerp tot oplevering

Ontwerpen, bekabelen, installeren, testen en certificeren. We ontzorgen u van A tot Z en trekken pas de deur achter ons dicht als alles perfect werkt. En mocht er onverhoopt toch een storing optreden? Dan staan we razendsnel weer bij u op de stoep. Daar kunt u op rekenen.

25 jaar garantie

Op uw datanetwerk moet u altijd kunnen vertrouwen. Dus werken wij uitsluitend met de beste materialen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom zijn we o.a. Panduit Certified Installer, leverancier van zeer hoogwaardige componenten. Op nagenoeg alle datanetwerken die wij aanleggen, krijgt u 25 jaar garantie.