Pioniers in power

Brandbeveiliging
Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

De brandveiligheid in uw pand wilt u goed geregeld hebben. Allereerst natuurlijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Maar ook om schade aan materialen en gebouw te voorkomen. Theuws Techniek helpt u daarbij met voorzieningen die preventief, detectief en actief de brandveiligheid waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Gecertificeerd branddetectiebedrijf

De certificering van brandmeldsystemen doen we altijd in nauwe samenwerking met een gecertificeerd branddetectiebedrijf. Deze schrijft voor ons het programma van eisen, maakt het projecteringsplan en ondersteunt ons tijdens de installatie.

Is alles geïnstalleerd en opgeleverd? Dan komt ditzelfde detectiebedrijf de installatie certificeren. Wij werken al jaren op deze manier samen met dit branddetectiebedrijf. Hierdoor kunnen wij u een certificaat geven op de installatie dat door de gemeente, de brandweer en de verzekeraar zonder problemen wordt geaccepteerd.

Het begin van elke brandmeld en ontruimings installatie start altijd met het opstellen van een programma van eisen, zodat duidelijk is welke maatregelen en technische voorzieningen precies nodig zijn. Hiervan maken we vervolgens een ontwerp.

Ontruimingsinstallaties

Als er onverhoopt paniek uitbreekt, is het zaak dat alle aanwezigen zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid brengen. Een ontruimingsinstallatie attendeert de mensen hierop. Is een brandmeldinstallatie verplicht in uw gebouw? Dan is meestal ook een ontruimingsinstallatie verplicht.

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties zijn met name gericht op de brandveiligheid van het pand en de inboedel. Welk type brandmeldinstallatie u nodig heeft en hoe uitgebreid deze moet zijn, hangt af van de situatie. Factoren die een rol spelen zijn o.a. de grootte van het gebouw, de materialen die aanwezig zijn en de activiteiten die er plaatsvinden

Voor zowel brandmeldinstallaties als ontruimingsinstallaties bent u bij Theuws Techniek aan het juiste adres. Het hele proces van ontwerp en installatie tot inbedrijfstelling en onderhoud is bij ons in vertrouwde handen.